Poznej novou kosmetiku #3 Vianek, Sylveco, Crabtree & Evelyn

Pamatujete si ještě na sérii Poznej novou kosmetiku? Ani jsem netušila, že už je to tak dlouho, co jsem článek do této rubriky nenapsala. Každopádně jsem zase narazila na pár zajímavých značek a myslím si, že by se vám mohly líbit. Všechny značky jsou jako obvykle k dostání na eshopu notino.cz.



Vianek je značka přírodní kosmetiky pocházející z Polska. Mě už na první pohled připomněla značku Ziaja, kterou všichni jistě znáte. Firma nabízí v několika řadách produkty pro péči o celé tělo. Byliny používané k výrobě kosmetiky pocházejí výhradně z ekologického zemědělství a produkty mají hlavně ovocné vůně.

Značka nabízí sortiment produktů za velmi příznivé ceny (nabídka na eshopu se konkrétně pohybuje od 129 Kč do 299 Kč). Design produktů je jednoduchý, barevný a hravý, na mě působí velmi sympaticky.

V pleťové péči naleznete denní, noční i oční krémy pro různé typy pleti, pleťová mléka, tonika, gely, masky a micelární vody. V péči o těle můžete vybírat z tělových másel, olejů, balzámů, peelingů, sprchových gelů, gelů pro intimní hygienu, krémů na ruce a nohy. Z vlasové péče značka nabízí šampony, kondicionery, masky, oleje a tonika. K dostání jsou i různé dárkové kazety a sety.

Co mě zaujalo: krém na ruce s vyživujícím účinkem (129 Kč), krém na nohy s hydratačním účinkem (129 Kč), čistící emulze pro suchou až citlivou pleť (139 Kč), micelární čistící voda s hydratačním účinkem (139 Kč), normalizující vlasové tonikum (149 Kč), čistící pleťový gel s vyživujícím účinkem (149 Kč), jemný šampon ke každodennímu použití pro normální až mastné vlasy (159 Kč), regenerační tělový olej se zpevňujícím účinkem (279 Kč),...




Značka Sylveco pochází taktéž z Polska a jejich produkty jsou vyvinuté především pro citlivou pokožku náchylnou k alergiím. Základem složení přípravků jsou výtažky z březové kůry. 

Nabídka značky se opět pohybuje v příjemných cenách (na eshopu konkrétně od 69 Kč do 434 Kč). Design značky je jednoduchý a působí elegantně a přírodně.

Nabídka pleťové péče zahrnuje balzámy na rty, pleťová tonika, gely, micelární vody, mléka, peelingy a krémy. Z tělové péče máte na výběr sprchové gely, gely pro intimní hygienu, mýdla na ruce, tělové balzámy, krémy na ruce a na nohy. Z vlasové péče je zde menší nabídka dvou šamponů, kondicionéru a vlasové masky. Kromě toho značka nabízí i ústní vodu a několik produktů určených dětem. Jako skvělý dárek poslouží krásné dárkové sety.

Co mě zaujalo: ochranný a zklidňující balzám na rty s regeneračním účinkem (69 Kč), zklidňující čistící tonikum s ibiškem (119 Kč), zklidňující čistící gel na obličej (129 Kč), obnovující peeling proti stárnutí pleti (139 Kč), ústní voda pro posílení a obnovení zubní skloviny pro citlivé dásně (139 Kč), regenerační a hydratační krém pro dehydrovanou suchou pleť (209 Kč),...




Značka byla založena již roku 1972 v Anglii. Filosofií firmy dodnes zůstává vyhledávání těch nejprospěšnějších surovin inspirovaných přírodou. Značka má více než 30 kolekcí nazvaných podle hlavních ingrediencí. Specializuje se především na tělovou péči a parfémy.

Sortiment značky se zde pohybuje v trochu vyšší cenové kategorii (nabídka na eshopu konkrétně od 149 Kč do 1 259 Kč). Design produktů je absolutně nádherný a dechberoucí, čiší z něj elegance, něžnost a originální myšlenka.

Z tělové péče značka nabízí nejrůznější krémy na ruce, tuhá mýdla, sprchové gely a peelingy, tekutá mýdla, tělová mléka, krémy, másla a tělové spreje. Značka nabízí i široký sortiment parfémů, vonných svíček, olejů, tyčinek a bytových sprejů. Najdete zde i nabídku laků na nehty a nechybí ani nejrůznější produkty určené mužům, především co se týče holení a vůní. Opět jsou k dostání i krásné dárkové sety v nádherných designech.

Co mě zaujalo: vonné tyčinky Spiced Earl Grey (149 Kč), intenzivní hydratační krém na ruce Lavender (189 Kč), luxusní tuhé mýdlo s jablkem a moruší (199 Kč), vonný olej Windsor Forest (289 Kč), sprchový a koupelový gel Verbena & Lavender (414 Kč), tělové mléko Summer Hill (479 Kč), toaletní voda Lily (809 Kč), toaletní voda Parisian Millefleurs (1 047 Kč),...


Znáte některou z těchto značek? Jaký produkt vás zaujal nejvíc?

14 komentářů

  1. Neznám ani jednu značku ale designově se mi líbí všechny. Myslím si že u nás v ČR až takový sortiment značek hlavně v obchodech nemáme, takže já bych to určitě uvítala. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Vianek som mala doma modrý telový peeling a teraz začínam skúšať čistiaci gél na tvár.

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jednu z týchto značiek nepoznám, ale dizajnovo ma zaujali všetky :) Rada skúšam nové veci, takže možno siahnem aj po týchto značkách.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Crabtree a Evelyn znám pouze podle názvu, nezkoušela jsem. Od prvních dvou značek se mi moc líbí ty obaly, opravdu roztomilé :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Značky som vôbec nepoznala, ale veľmi sa mi páči dizajn Crabtree & Evelyn, kvôli ktorému by som ju určite vyskúšala. :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovědětVymazat
  6. Značky neznám, jen tu poslední z Anglie, od nich bych ráda něco vyzkoušela :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto značky neznám, ale nevypadají špatně :)

    OdpovědětVymazat
  8. wow tie obaly sú nádherné :) vôbec tieto značky nepoznám ale vyzerajú dosť dobre

    OdpovědětVymazat
  9. Najviac ma zaujala kozmetika značky Vianek, zaujalo ma najmä to, že byliny pochádzajú z ekologického prostredia a keďže Ziaja je tiež z Polska a mám ju rada, táto môže byť rovnako dobrá:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  10. Neznala jsem ani jednu, ale všechny mají roztomilý design
    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
  11. Super clanok, ani jednu z tychto kozmetik nepoznam takze som sa dozvedela opat nieco nove :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  12. Taktiež z týchto značiek nepoznám ani jednu, no vyzerajú veľmi lákavo :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ani jednu ze značek neznám , ale určitě vypadají zajímavě a lákavě :-) alespoň tedy dle obalů :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak toto su pre mna fakt novinky, vobec nepoznám. Ale vyzeraju na prvý pohlad celkom luxusne, aj ked tie polske názvy značky VIANEK ma trošku odrádzaju.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥